Wie zijn wij?

Wateringse Hof is een woongroep voor 55-plussers. Er zijn in totaal 27 woningen waarvan 1 driekamer, 3 vijfkamer en 23 ruime 4 kamer appartementen van ongeveer 90m² in de hoge sociale huursector. Om in aanmerking te komen voor een woning moet uw inkomen aan de inkomenseisen voldoen. Alle info hierover en de vastgestelde bedragen kunt u vinden op de site van centrum groepswonen.

www.centrumgroepswonen.nl/huren-en-inkomenseisen-2020.html

Waar zijn wij naar op zoek?

Toekomstige buren die sociaal zijn ingesteld. Daarmee bedoelen we dat u iets voor uw medebewoners over moet hebben. Denk aan een boodschapje doen als iemand ziek is of langs komen voor een praatje. Maar het gaat niet om verzorgtaken. Ons streven is dat niemand van onze bewoners zich eenzaam hoeft voelen.

Wat hebben wij je te bieden? 

Een geweldige groep bewoners die stuk voor stuk positief in het leven staan en allemaal bereid zijn om iets voor een ander te doen.

We beschikken over een mooie ontmoetingsruimte ‘De Rank’ waar veel gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd. Vaste activiteiten zijn een wekelijkse koffie-ochtend en om de week de zaterdagmiddagborrel.

Omdat de Rank over een uitgebreide keuken beschikt is er iedere maand een gezamenlijke maaltijd.

Er worden ook diverse gezellige avonden georganiseerd, denk aan een bingo, sinterklaas e.d.

Als er activiteiten zijn gepland kunt u die vinden onder het tabblad Nieuws.

Ook kunt u in de Rank gezellig komen biljarten, kaarten, knutselen, spelletjes doen e.d.

Staat u positief en actief in het leven?

Sluiten uw normen en waarden aan bij die van ons? Dan past u in onze woongroep.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier, die te vinden is onder het tabblad contact, er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

De video rondleiding Woongemeenschap Wateringse Hof geeft u o.a. een leuke indruk van 1 van de 4 kamer woningen. Klik hier voor het filmpje.

Veiligheid is bij ons heel belangrijk! 

Onze algemene voordeur buiten heeft de beschikking over een camera zodat u vanuit uw woning kunt zien wie er beneden voor u aanbelt. We beschikken ook over een afgesloten parkeerterrein waar u, indien beschikbaar, een parkeerplek kunt huren via Staedion. Veiliger kan het bijna niet.

Scroll naar top